12.05.2018.godine

Opštinski odbor Socijaldemokratske parije Srbije u Šidu bio je domaćin „Sportskih susreta SDP Srbije za Srem“. Zamišljen kao okupljanje predstavnika odbora SDP Srbije iz Srema, gostiju iz Vojvodine i Beograda, uz niz sportskih takmičarskih igara i druženje, u Erdeviku se okupilo više od stodvadeset socijaldemokrata.

Veštine u košarci, fudbalu, šahu, stonom tenisu i pikadu pokazali su takmičari iz: Sremske Mitrovice, Inđije, Stare Pazove, Šida, Subotice, Beograda, Bačke Palanke, Novog Sada, Pančeva, Zrenjanina i Srpske Crnje. Nakon takmićenja dodeljena su priznanja pobednicima i zahvalnice učesnicima i gostima, a domaćin, predsednik Opštinskog odbora SDP Srbije Šid, Nebojša Ilić, se zahvalio svima koju su prisustvom učinili da socijaldemokrate u Šidu budu vidljivije i bliže običnom žitelju svakog sela u opštini.

Podrška je stigla od funkcionera stranke na čelu sa potpredsednikom SDP Srbije, prof. dr Miloradom Mijatovićem, republičkih poslanika Jacminom Karanac i Mehom Omerovićem, Predsednikom Pokrajinskog odbora dr Nenadom Ivaniševićem i pokrajinskim poslanicima Gavrom Avramovim i dr Rajkom Mijovićem.

Uz ocenu da je ovo bio odličan vid upoznavanja i razmene iskustava socijaldemokrata, predsednik PO SDP Srbije za Vojvodinu, dr Nenad Ivanišević je najavio da je naredno sportsko druženje odbora SDP Srbije zakazano za sledeći mesec u Novoj Crnji.


foto sdps