Predsednica Odbora za socijalnu politiku i lokalne inicijative SDP Srbije i direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović posetila je juče  Opštinski odbor u Odžacima i sastala  se sa članovima partije  iz te opštine, a u okviru kampanje za lokalne izbore koji ce se odrzati 15. decembra ove godine.

Suzana Paunović je ovom prilikom obišla  i aktiviste Socijaldemokratske partije Srbije na štandu koji se nalazio na platou  ispred Opštine  Odžaci, a takođe je i posetila   Udruženje žena “Majčino srce” iz Lalića.

U srdačnom razgovoru sa predsednicom ovog udruženja Katarina Benkom , Suzana Paunović se upoznala sa radom ove organizacije u selu u kome već nekoliko vekova složno žive Srbi i Slovaci.

Udruženje koje radi već duži niz godina ukuplja veliki broj žena , vrlo je aktivno i važi za jedno od uspešnijih u okruženju, tako  da im je Suzana Paunović prezentovala nekoliko konkretnih predloga za  obezbedjenje sredstava za rad udruženja. Ona je istakla značaj ovakvih organizacija i  na kraju  se zahvalila  prisutnima što su SDP Srbije videli kao političku organizaciju od poverenja, sa dobrim namerama i težnjom da se pomogne ovom i sličnim udruženjima.