12.05.2018.godine

Diplomirani ekonomista Slobodan Veselinović izabran je danas za predsednika Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije u Novm Sadu. Na Trećoj redovnoj izbornoj konferenciji novsadskog ogranka SDP Srbije, izabrana su i 32 člana stalnog sastava Gradskog odbora, među kojima je pet doktora nauka i tri magistra, dok polovinu odbora čine žene.

Novi potpredsednici Gradskog odbora SDP Srbije u Novom Sadu su pokrajinska poslanica Rajka Lučar, pomoćnik pokrajinskog sekratara za sport Dragan Milić, pomoćnica gradonačelnika Novog Sada za socijalnu zaštitu Ljiljana Koković, kao i privrednici Novak Trkulja i Nikola Škrbić.
Za predsednika Izvršnog odbora izabran je penzionisani general Vojske Srbije Miloš Mandić.
Novoizabrani predsednik novosadskog odbora SDP Srbije Slobodan Veselinović zahvalio se dosadašnjem rukovodstvu gradske organizacije i najavio „novo doba u SDP Srbije u Novom Sadu“.
“Svesni smo da je pred nama velika šansa, jer prostora na levoj strani političkog spektra u našem gradu ima dovoljno. Na nama je da dobro radimo i probamo da budemo prepoznatljivi u svakoj kući, na svakom mestu. Uvereni smo da su progresivne i humane vrednosti za koje se zalažemo u skladu sa interesima građana Novog Sada”, rekao je Veselinović.
Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsednik SDP Srbije Milorad Mijatović, kao i predsednik Pokrajinskog odbora Nenad Ivanišević.