Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, obišao je Opštinu Inđija i tom prilikom se sastao sa predsednikom opštine, Vladimirom Gakom, direktorom Turističke organizacije Inđija, Milanom Bogojevićem, a u prisustvu brojnih saradnika.
 
U razgovoru sa predsednikom Gakom, Ivanišević je dodao kako su značajna sredstva uložena u razvoj ove opštine, na mnogim poljima, a razgovaralo se i o privrednim, turističkim potencijalima, kao i o realizovanim projektima koji se trenutno sprovode i realizuju.
 
„Jedan od razloga posete Inđiji jeste podrška u svim poduhvatima ove opštine. Danas razgovaramo o privredi i turizmu, a mislim da se u ovu opštinu može uložiti najmanje dvostruko više u odnosu na sredstva uložena u prethodnom mandatu. Kada se budu raspisali konkursi, jedan od info dana koje predviđamo organizovaće se u Inđiji, pri čemu očekujemo da lokalna samouprava bude ta koja će nama pomoći prilikom odabira pravih projekata. Pre svega, naša je namera da kroz aktivnosti Sekretarijata doprinesemo razvoju lokalnih samouprava. Spremni smo da uložimo sredstva u podizanje vidljivosti turističkih potencijala Vojvodine, uz pomoć lokalnih samouprava i lokalnih turističkih organizacija, kao značajnih partnera u ovom poduhvatu“, rekao je Ivanišević.
 
Ivanišević je rekao da je Sekretarijat spreman da kroz opštinsku Turističku organizaciju uloži sredstva u podizanje vidljivosti turističkih potencijala, te da je jedna od ideja i da se ulože značajna sredstva u digitalni marketing i tako pomogne turistička organizacija da se što bolje predstavi na tržištu sa svim potencijalima koje Inđija kojih, kako ističe, ima mnogo.
 
Nakon posete Opštini Inđija i Turističkoj organizaciji opštine Inđija, Ivanišević je sa delegacijom obišao radove na izgradnji Keltskog naselja, koje predstavlja značajan kulturno-istorijski, ali i turistički resurs ove opštine, kao i seosko turističko gazdinstvo „Banstolka“ Mirjane Hemun, u vikend-naselju Banstol.